23 juli 2024

videoslotsfun

Videoslots spelen op het internet wordt de laatste jaren steeds populairder. De populariteit neemt toe omdat het eenvoudig online te spelen is. Gemakkelijk thuis achter je laptop, tablet en zelfs je smartphone. Het is samen met blackjack, roulette en poker de populairste spel in de online casino wereld. Spelers worden aangetrokken door de lage inzet die mogelijk is en natuurlijk de fantastische kasten met indrukwekkende thema’s. Je kunt er urenlang plezier aan beleven en ook nog eens geweldige geldprijzen winnen. Het spel werkt vrij eenvoudig. De bedoeling is dat er dezelfde symbolen op een rij rollen komt te staan. 

Sakura Fortune

Sakura Fortuna is een videoslot die vrij recent in april 2017 is gelanceerd. Het is een videoslot die in de basis hetzelfde is als alle andere spellen. De interface van Sakura Fortuna heeft een Japanse thema en de Samoerai staat hierbij centraal. De videoslot heeft 40 inzet lijnen die altijd actief zijn. Spelen doe je met vijf rollen die elk vier rijen met diverse symbolen heeft. Om in de prijzen te vallen heb je minimaal een three-of-a-kind nodig. Dit zijn drie soortgelijke symbolen op één winlijn. 

Aloha! Cluster Pays

Met de videoslot Aloha! Cluster Pays ervaar je een heerlijk vakantiegevoel. Het thema van dit spel is Hawaii en naast de rollen communiceert er een grote humoristische Tiki Totem met je. Als je één van de mooie prijzen wint juicht hij met je mee. Het is een fantastische toevoeging die het spel een nog leukere spelervaring geeft. De symbolen op de rollen zijn ook geheel in Hawaii sfeer. Jje kunt winnen door combinaties van gelijksoortige symbolen. Verder zijn er twee extra spelfuncties. De Sticky Win Re-Spin en de Free spins.

Zeus 1000

Zeus 1000 is een videoslot die in het teken staat van de Griekse god Zeus. Een oppergod die heerste vanaf de Olympus berg. Het spel is prachtig vormgegeven en kent verschillende extra spelfuncties waardoor het nog leuker is om te spelen. Er zijn 100 speellijnen beschikbaar. Het spel kent ook een bonus symbool. Dit is de hand van Zeus met een bliksemschicht. Als je deze draait krijg je de free spins bonus.

Bron: Videoslotsfun.nl