23 juli 2024

Online Pokeren op Full Tilt Poker

Poker_cards_and_chipsFull Tilt kende ik als één van de klassieke namen in het online pokeren. Een berg aan professionals heeft zich geaffilieerd met Full Tilt en ook die kun je online zo maar tegenkomen. Ik vind dat Full Tilt een serieuze uitstraling heeft en het is dan ook een mooie online community voor de serieuze pokerspeler.
Full Tilt bied vele verschillende toernooien en poker-varianten aan. Aan een aantal van deze toernooien kun je ook gratis meedoen. En de prijzen zijn er niet minder om. Je kunt bij deze toernooien vrij gemakkelijk aan tickets komen voor een groot toernooi. Zelf ben ik niet zo’n speler, maar als je met grotere bedragen wilt spelen kun je daarvoor bij Full Tilt ook zeker terecht.

PokerHandRankingsHet Programma van Full Tilt

Eén van de belangrijkste aspecten van online poker is het programma of de technologie achter de speeltafels. Ik kan zeggen, die is bij Full Tilt tiptop in orde. Het programma wordt regelmatig bijgewerkt, heeft een fijne aanpasbare uitstraling en de filteropties zijn simpel te bedienen.
De interactie met de collega pokerspelers vindt plaats via een simpele chat en aan de tafels zijn persoonlijke avatars te zien. Dat aspect is misschien wat te eenvoudig, maar als je net zo als ik vind, dat het om het poker gaat, ben je bij Full Tilt op het juiste adres.